Mijn favorieten

Woningmakelaardij

Aankoop
Opeens is het zover. U heeft besloten om een ander huis te kopen. Dan breekt een spannende tijd aan met veel vragen en onzekerheden. "Wat wil ik eigenlijk, kan ik me dat wel veroorloven en hoe weet ik of ik niet te veel betaal?" Allemaal hele begrijpelijke vragen. Wij helpen u om de zaken op een rij te zetten. Op basis van uw wensen en financiële mogelijkheden stellen we een ‘profiel’ samen dat als uitgangspunt dient voor een zoekopdracht. 

We doen ons uiterste best om u tijdens het hele traject, van de eerste bezichtiging tot en met de aankoop, zo volledig mogelijk te informeren en adviseren. Bijvoorbeeld over de locatie of de bouwkundige staat van de woning. We zijn soms kritisch en ook niet bang om een negatief advies te geven als dat nodig is. Uw belang staat voor ons voorop. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verkoop
Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Dus kunt u daarbij best wat professionele hulp gebruiken. Al was het maar om te weten wat uw woning nu eigenlijk waard is. Omdat wij de regionale huizenmarkt op de voet volgen, kunnen we die waarde nauwkeurig inschatten. En dat vergroot uw kans op een succesvolle verkoop binnen een redelijke termijn. 

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen, we nemen de staat van uw woning op en stellen in overleg met u de verkoopwaarde vast. Vervolgens doen we een voorstel hoe we voor u de beste prijs tegen de meest gunstige voorwaarden kunnen bedingen. Uw huis krijgt maximale aandacht via verschillende kanalen, zoals de NVM site FUNDA en onze eigen woningkrant 'Giesberts Woonspecial' die huis-aan-huis verspreid wordt. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.