Mijn favorieten

Taxaties


Waarom een taxatie? 
Er zijn verschillende situaties waarinj u een taxatierapport nodig heeft. Een veelvoorkomende reden is de financiering van een nieuwe woning of een overbruggingskrediet. De bank wil door middel van een taxatie zekerheid over de waarde van uw woning (als onderpand) voor het verstrekken van een hypotheek. Andere redenen voor een taxatie zijn bijvoorbeeld een woz-beschikking of een boedelscheiding. 

Ruime ervaring 
Wij taxeren al meer dan 20 jaar, veelal in opdracht van notarissen, banken, collega-makelaars, hypotheek tussenpersonen en particulieren. Jaarlijks voorzien we zo'n 500 bedrijven en particulieren van een hoogwaardig taxatierapport. 

Snelle service
Ook bij onze taxaties streven wij naar snelheid en perfectie. Het rapport wordt na opname binnen 48 uur verwerkt en digitaal naar u verstuurd.

Kosten
Het taxatietarief is afhankelijk van het type woning en of er bijvoorbeeld een waarde voor- en na verbouwing nodig is. Wilt u een gevalideerde taxatie van uw huis aanvragen dan kunt u via deze link een aanvraag bij het NWWI indienen, wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring